Kis-My-ft2 - Never give up PV

2011-11-29, 15:16:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Nu har videon till Kis-My-ft2s nya singel Never give up kommit ut. Passa på att se denna video innan den försvinner!  (Logiskt sett borde Johnnys skaffa sig en egen youtubekanal så de kan kontrollera alla videor istället för att ha en stor jakt på alla som ladda s upp. Men tills dess får man vara snabb!).


Micki
2011-11-30 / 00:33:43

Hm har en liten fråga som jag hoppas på ni kan svara på :) (Om ni vet svaret förstås ^^)



Kis-my-ft2 är ett 7 members band om jag förstår det rätt? Men varför ser det ut i deras båda senaste musikvideor (har bara sett dom) att det är "tre huvudpersoner" endast och de fyra andra är bara bakgrunds sångare/dansare? Dels är deras kläder annorlunda och helt enkelt deras positioner i videorna?



Hoppas ni förstår min krångliga fråga då jag inte vet namnen på artisterna xD

Vill bara hinna säga med att eran blogg är grym <3

Linn - I'm Turning Japanese
BLOGG: http://imturningjapanese.blogg.se/ 2011-11-30 / 11:21:38

Hejsan!

Jo du förstår det helt rätt, de är ett band emd sju medlemmar. De har varit ett band i många år men "debbbuterade" först detta år med den förra singeln Everybody go. Det här är deras andra video och jag kan säga dig att du är inte den enda som är förvirrad. Många fans är väldigt upprörda eftersom de verkar ha delat upp bandet. Till den första videon som var ledmotiv till dramat Ikemen Desu Ne, var tre av dem och spelade huvudrollerna så då tyckte många att det var okej att de fick lite mer rampljus. Men för den här singeln är jättemånga upprörda att de andra killarna inte får nåra soloscener eller textrader. De ser ju faktiskt ut som bakhrundsdansare och inte som bandmedlemmar.

Varför det är på detta viset verkar inte många vet, tyvärr.



Tusen tack för din kommentar! Det är alltid roligt att veta att folk verkligen läser våra inlägg ^^

Kika gärna förbi igen! :D

Micki
2011-11-30 / 22:12:07

Tusen tack för svar!! c^^,




» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: