Viktigt meddelande

2011-12-20, 12:44:49 / Kategori: Om oss
Hej allihopa.

Vi har tyvärr tråkiga nyheter att komma med. Några av er kanske märkte igår att bloggen låg nere igår kväll. Bloggen har nämligen stött på problem med blogg.se som gör att vi inte längre kan driva bloggen här. Jättetråkigt! Men vi jobbar för fullt med att flytta verksamheten till en ny portal så ni kan följa bloggen där istället. Tyvärr inträffade detta inför julhelgen då vi båda redan är upptagna med julfirande. Så arbetet kanske går lite långsamt. Linn sitter och sliter som ett djur idag med att spara gamla inlägg! Men vi lovar att så fort bloggen är flyttad meddelar vi detta här.
Vi lovar även att när bloggen åter igen är på (ny) plats så kommer vi återgå med vårt arbete och skriva inlägg precis som vanligt!

Vi tar tillfället i akt här och passar på att fråga er om ni har några tips. Är det något speciellt ni vill ha med i bloggen? Någon funktion ni skulle önska att ha? Alla tips mottages hjärtligt!

Har ni några tips eller frågor hör gärna av er till oss på vår mail.
imturningjapaneseblogg@gmail.com

Micki
2011-12-21 / 01:22:07

Hoppas det löser sig :)

Detta är ju för tusan min favorit blogg ^^

teresian
BLOGG: http://teresiansida.blogspot.com 2011-12-31 / 11:14:46

Vad tråkigt. Hoppas det löser sig för er! Jag skulle önska att det blir smidigare att bläddra bakåt i bloggen då jag är en sån läsare som ofta går in nån gång ibland och läser ikapp. (^^;)

Annars tack för en fin blogg och Gott Nytt År! Misstänker att det är fler än mig som kommer börja nyårsfirandet med Ayus countdown på nätet! ♥

Cassie
BLOGG: http://luciferz.blogg.se/ 2012-01-04 / 19:21:19

fattar inte vf det har blivit problem som gör att ni inte kan vara kvar på blogg.se :(

Emelie
BLOGG: http://tokyo-kitsune.blogspot.com 2012-01-11 / 16:43:40

Hej!

Det här är första gången jag är inne på er blogg :)

Hoppas era problem löser sig!

Ni får jättegärna skriva något om Kyary Pamyu Pamyu :D


» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: