2NE1s framträdande i MTV Iggy

2011-12-15, 11:14:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Som vi rapporterade innan var gruppen 2NE1 nyligen i New York för att ta emot sitt pris som "Best New Band In The World" av MTV Iggy. Med detta följde även en konsert med tjejerna tillsammans med alla andra nominerade för samma pris i Times Square. Detta sändes på amerikansk tv och livestreamades via MTV Iggys hemsida.

Jag var en av de som tyvärr missade detta.
Men icke att förakta! MTV Iggy har hela showen (totalt 2 timmar) upplagd på sin hemsida så man kan titta på den även nu!


Klicka här eller på bilden för att komma till konsertvideon. Om ni bara vill se 2NE1 och inte de andra artisterna kan ni se från början och fram till 8:e minuten då man får se tjejerna intervjuvas och vinka ner till sina fans i Times Square. Därefter kan ni hoppa fram till 1:42.00 (en timma och 42 minuter) för att se tjejernas korta vistelse i New York och därefter deras uppträdande på konserten. Låtarna som framförs är:

Fire
Can't Nobody
Lonley
I AM THE BEST

Gillar man 2NE1 tycker jag absolut detta är ett framträdande man inte får missa! Är man dessutom nyfiken på bandet ger detta en bra introduktion och efter att se deras energisprudlande uppträdande lärni  bli nya fans av dem!
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: