Nami Tamaki - LADY MIND info + PV

2011-12-06, 14:57:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Igår la jag upp Nami Tamakis låt "Reason" som Dagens Låt och fick en kommentar där det lite halvt frågades om hon fortfarande är aktiv. Så jag tänkte ge ett mer utförligt svar här!

Som man kan höra och läsa i förra inlägget om henne så är hennes musik mycket popp-rockig och användes mycket mycket ofta till animeserier. Nu har hon antagit en helt ny stil. Nami har nyligen bytt skivbolag igen (inte första gången) till Teichiku/Imperial Records (samma skivbolag som Kanjani8). Med skivbolagsbytet har hennes stil bytt helt och Nami själv säger att hennes musik nu istället är "KPOP-skyled-Ero-Kawaii". (Ero-Kawaii är annars något Koda Kumi är främst känd för att vara).


Så nu är Tamaki på språng att släppa en ny singel. Detta blir hennes 21:a singel totalt men även hennes debutsingel med Imperial Records. Den heter LADY MIND och kommer att släppas den 25:e januari. Producenten till singeln är välkända Shinichi Osawa som har producerat endel till Namie Amuro, Koda Kumi, BoA, Ayumi Hamasaki m.fl.

Singeln kommer att släppas i två olika versioner. En Regular Edition med bara CD och en Limited Edition med CD+DVD. (Den övre bilden är omslaget till CD+DVD och undre är CD).


<CD Regular Edition>
CD
1. LADY MIND
2. START UP
3. LADY MIND (instrumental)
4. START UP (instrumental)

<CD+DVD Limited Edition>
CD
1. LADY MIND
2. START UP
3. LADY MIND (instrumental)
4. START UP (instrumental)
DVD
LADY MIND music clip

Den nya låten och musikvideon har redan avslöjats så ni kan lyssna och se den redan nu! Vad tycks? Gillar ni hennes nya (mer Gaga-liknande) stil?


Micki
2011-12-06 / 21:03:35

Woow, det var en gigantisk förändring! :O

Har aldrig kunnat tänka mig henne blond! :)Men tack, detta var super intressant! ^^
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: