Namie Amuros nya massiva facebooksida

2011-12-07, 20:00:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Coola bananer! Kolla in dessa nyheter!


J-popstjärnan Namie Amuro har skaffat en officiell facebooksida. Genom att "gilla" sidan får ni nyheter om Amuro direkt till er "news feed"! Toppen! Det mest fantastiska med hennes facebooksida är att lika snabbt som den japanska infon skickas ut kommer även en väl skriven engelsk översättning med! Sidan är lätt att navigera sig i och man kan utan problem ta del utav alla Namie-nyheter även om man inte läser japanska. Dessutom kan man köpa och ladda ner hennes musik,musikvideor OCH goods direkt från facebooksidan! Det är ju helt galet bra!

Men inte nog med det. Hennes officiella YouTube-kanal har börjat ladda upp hela videor istället för kortversioner (detta hoppas jag de fortsätter med och påverkar andra japanska artisters YT-kanaler). En liveversion av nya låten "arigatou" (som även finns med på kommande singeln Sit!Stay!Wait!Down) har laddats upp med tillhörande engelsk översättning. På facebooksidan kan man finns texten:

"arigatou" Free Download NOW !
We hope this song will reach all the people across the world...
この歌が世界中に届きますように…
"arigatou" Free Download NOW !
We hope this song will reach all the people across the world...

この歌が世界中に届きますように…Alltså kan man på facebooksidan ladda ner låten gratis! Gör det här. Jag tror min hjärna sprängs av kärlek till Namie.
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: