Nyhetsvideo om Koda Kumis graviditet

2011-12-17, 18:22:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Det är mycket om Koda Kumi på sistone. Men vad annars när hon släpper ett nytt fantastiskt jättealbum med musikvideor till samtliga låtar och dessutom avslöjar att hon ska gifta sig och är gravid. Galet galet. Här kommer en liten nyhetsvideo berörande Kuus graviditet och kommande giftermål.

(Då inbäddningsfunktionen var inaktiverad får ni klicka här eller på gif-bilden för att komma till videon.)

I videon får man först se Koda Kumi prata om sitt kommande giftermål varpå fansen sjunger Kuus låt "Ai No Kotoba" för henne vilket får henne att gråta. Därefter avslöjar hon även att hon är gravid varpå glada med förvånade röster ekar över lokalen.

I andra biten av filmen får man se henne på presskonferens där hon får frågor om allt kring KENJI03 och det kommande barnet.

Hon nämnde att hur mycket hon ville berätta nyheten för alla redan från hennes mun och hon menade inte att dölja nyheter. Hon visste om graviditeten efter att hon kom tillbaka från Singapore. Hon gick till doktorn och doktorn sa att hon skulle vänta tills hennes tillstånd vara stabilt först. Hon är 8 veckor gravid just nu.
Hon introducerades till Kenji runt jan / feb (före våren) och blev riktigt nära. Hon sade att Kenji har en mild hjärta som påminner henne om Peterpan (någon som skatter ett hjärta av ett barn om ursäkt, jag vet inte hur man översätter det mycket bra). Hon sade att Kenji har en massa delar som hon kan respektera. Tydligen finns det en hel del Kenji inflytande på hennes Japonesque album, som hon fått mycket råd från honom.
Även tho hon bara känt honom bara för en stund, men det finns en känsla av "Bond" sedan första gången de träffades, vilket hon inte kände sig på hennes tidigare relationer.
De var nervös när de nämnde om det till Kuu föräldrar. Kenji familj (hon nämnde att Kenji är halv japansk-taiwanesiska) är mycket glad över nyheten.
Hon sade att de planerar att komma in i familjen registrering på Kenji pappa död årsjubileum denna månad.
De har diskuterat om äktenskap 3 månader efter att de har gått ut. Men förslaget var när de fick reda på att Kuu är gravid. Hon var föreslagen hemma medan du äter middag. Hon sa att Kenji är en riktigt bra kock.
Hon kallar honom Ken-chan, och Kenji kallar henne Kumi-chan.
Meddelande för hennes fans: Hon tackar sina fans för stöd, och hon hoppas att hon kan fortsätta att sjunga och bli starkare och mer kraftfulla Koda Kumi.
Hon berättade hur mycket hon egentligen ville berätta nyheten för alla direkt från hennes egna mun. Hon menade inte att dölja nyheterna. Hon visste om graviditeten efter att hon kom tillbaka från Singapore. Hon gick till doktorn och doktorn sa att hon skulle vänta med att göra det officiellt tills hennes tillstånd vara stabilt först. Hon är just nu 8 veckor gravid.

Vidare berättar hon att hon introducerades för Kenji runt jan/feb (före våren) och de blev riktigt nära. Hon sa att Kenji har ett milt hjärta som påminner henne om Peter Pan (någon som bevarar barnet i sig själv). Hon sa att Kenji har många bitar som hon kan respektera. Tydligen så finns det influenser från Kenji på hennes Japonesque album, då hon har fått mycket råd från honom.

Även om hon känt honom bara en kortare period, så finns en känsla av "band" sedan första gången de träffades, vilket hon inte har känt från hennes tidigare relationer.
De båda var nervösa när de skulle berätta nyheterna till Kuus föräldrar. Kenjis familj (hon nämnde att Kenji är halv japansk-taiwanes) är mycket glada över nyheten.
Hon sa att de planerar att registrera sitt giftermål på Kenjis pappas dödsårsdag denna månad.

Paret har tydligen diskuterat äktenskap redan 3 månader efter att de har gått ut. Men det allvarliga förslaget kom när de fick reda på att Kuu är gravid. Hon blev tillfrågad av honom hemma medan de åt middag. Hon sa att Kenji är en riktigt bra kock.
Vid 10:24 ger Kuu ifrån sig ett litet squeek följt av ett skratt efter att intervjuaren frågade henne vad paret brukar kalla varandra. Hon kallar honom Ken-chan, och Kenji kallar henne Kumi-chan.

Precis i slutet ger hon ett sista meddelande till hennes fans: Hon tackar sina dem för deras stöd och hon hoppas att hon kan fortsätta att sjunga och bli en starkare och mer kraftfullare Koda Kumi.

» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: