Internationella fans egengjorda video visades på Ayus konsert

2011-05-23, 11:30:01 / Kategori: J-Pop Nyheter
En gång för en tid sedan gjordes en bok av Ayumi Hamasakis internationella fans där alla satte i personliga brev som gavs till henne den 28'e Januari 2010. Detta datum har i flera internationella kretsar blivit mer eller mindre känt som alla internationella fans Ayu-dag då denna dag var startskottet för uppmärksammandet av de internationella fansen. För att se mer information om boken kan vi läsa här och här. Dessutom så kan ni få läsa en översatt version om boken som Ayu skrev i sin privata blogg här.

Nu har ett nytt projekt gjort av internationella fans fått ett rejält genomslag. Det var ett projekt som startade på facebook där fans ombads skicka in bilder på sina händer som sträckte sig upp mot skyn (precis som Ayu hade gjort i några inlägg i sin privata blogg några ggr där hon skrev till sina fans att hon och de kommer alltid vara under samma himmel). Efter att deadlinen av projektet hade gått ut sattes en video ihop med alla händer från världens olika delar.Därefter skickades videon till Ayus twitter varpå Ayu glatt svarade att hon tycker om den och frågade om hon kunde få filen skickad till sig. En mediafire-länk gjordes och skickades till Ayu.

Nu senast under Ayus turné, POWER of MUSIC 2011 A, (en turné som egentligen skulle heta HOTEL Love Songs 2011 men med det som hände i Japan i Mars ändrade Ayu konceptet helt och hållet) visades videon innan sista låten A Song is Born framfördes. Då var videon lite redigerad av Ayus stab för att passa konserten bättre. Olika länders namn visades på japanska och en liten uppmuntrande text om hur världen är sammankopplad. Medan av av oss skribenter skickade in ett brev till boken Januari 2010, skickade den andra av oss två, Linn in sin hand till detta projekt. :)

» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: