Jag har träffat Ayumi Hamasaki!

2011-11-16, 18:00:00 / Kategori: Om oss
Obeskrivligt.

Och sant.

En bild Ayu la upp på sin Twitter. Hon skrev: "They wait like this outside my hotel every day. Under the winter sky, from morning till midnight. Their smiles and tears when we meet, just how strong must I be to take it all in?… Thank you so much."

I lördags (12/11) satte jag mig på tre plan för att komma ner till London. Där träffade jag självaste Ayumi Hamasaki utanför hennes hotell. En fantastisk upplevelse.

I mötet blev jag så chockad att jag knappt fick fram några ord. Jag vågade knappt titta på henne. Men hon vinkade till mig att komma närmare henne och vi hälsade på varandra. Jag gav henne mitt brev som jag hade skrivit och en liten present jag hade gjort och hon tackade glatt. Sedan tog vi bilder tillsammans. Inför andra bilden sa jag "I'm so sorry... You must be really cold." och hon svarade "Yeah, but you know ;)" och hon började krama mig ännu mer och klappa om min rygg för att värma mig.

När andra bilden skulle tas hejdade sig Ayus personal (som agerade fotograf för kvällen) och började fixa till mitt hår så det skulle se bättre ut. Helt plötsligt var även Ayus ansikte mitt framför mitt och hon började fixa till mitt hår hon med. Efter att hon hade rättat till den sista slingan i min lugg så som hon ville ha den sa hon glatt "Ok!" och vårt andra kort blev taget.

Därefter tackade jag henne och hennes personal kanske 100 gånger och gick därifrån. Sekunden senare rann tårarna ur mina ögon. Det var helt klart omtumlande allting.

Så nu vet ni varför dagen har stått i Ayus tecken idag. Detta är en livsupplevelse som jag kommer att ta med mig hela livet. Och nu delar jag med mig utav den till er. Nu bjuder jag även på lite bilder. Jag har vattenstämplat dem ganska ordentligt så det får ni ha överseende med! :)

Ayumi Hamasaki och jag~ Nervositeten riktigt lyser på mig.


Ayus present. En hjärtformas porslinsskål med en grå tomte på locket. Fylld med svenskt godis! Skålen ligger i en korg som även den är fylld med lite mera svenskt godis. Allt knöts ihop med en typisk svenskt julig handduk.


Slutligen mina signerade skivor. Nu förstår ni även varför Fly High fick agera som dagens låt. Den betyder massor för mig. :) Sen är Rock'n'Roll Circus ett av mina favoritalbum av Ayu (tillsammans med Duty) så den valdes med. Gröna H bad jag Ayu att signera åt min kompis i Canada.


Hur ska jag någonsin kunna smälta detta?

Jinni
BLOGG: http://www.whatiwant.se 2011-11-16 / 18:28:00

Så himla coolt!! Inte lite avis man är alltså!

Kram Jinni

Micki
2011-11-16 / 22:17:03

Känner dig inte men känner mig väldigt glad för din skull! ^^

Elina
2011-11-18 / 22:40:36

Ååh... TACK för att du lade i svenska flaggan!! Tack!

Gud, vad jag önskar att jag kunde slippa skolan och köpa en dyr biljett till London... om jag hade pengarna... och tillåtelse...

teresian
BLOGG: http://teresiansida.blogspot.com 2011-11-18 / 23:43:32

Har aldrig kommenterat här förut men är inne och kikar lite då och då! Tycker ni gör en väldigt bra och informativ blogg om j-pop.

Blir lite avis på dig! Fantastiskt att få träffa henne i verkligheten! Det som slår mig är att hon är så otroligt vänlig och kärleksfull mot alla sina fans. Det tycker jag att man märker på varenda historia man läser om fan-möten. Jag har själv sett henne i Yoyogi två gånger och det var magiskt, speciellt första gången på nyårscountdown 2007-08. Det är min bästa nyår någonsin! Hoppas hon gillade det svenska godiset! (^_^)
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: