MBLAQ - Baby U PV

2011-10-10, 13:12:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Det koreaanska pojkbandet MBLAQ är på gång att släppa sin andra japanska singel. Den kommer att släppas den 28:e oktober och har titeln "Baby U". Singeln kommer vara ledmotiv till animeserien "Beelzebub". Sasaki Nozomis låt som vi skrev om igår är avslutningslåt till samma serie.

Nu har videon till killarnas nya singel läckt ut. Det är en ganska enkel men charmig video med olika klipp från back-stage och olika shower.


Skulle videon inte fungera kan ni copy/paste:a denna länk istället till ett nytt fönster.
http://youtu.be/Zf6biGExbeg

Micki
2011-10-11 / 01:22:11

Älskar eran blogg :)Har dock en fråga som jag inte ens vet om ni kan svara på xD

Det är ju ganska vanligt nu att kända koreanska band släpper japanska singlar, men alltså, hur lär dom sig japanska så snabbt? o.O (Och låter så bra dessutom -.-) Har ni någon aning!? xD

Elin
BLOGG: http://imturningjapanese.blogg.se/ 2011-10-11 / 09:52:11

Tack vad kul! :)Jag tror att iom. att Korea och Japan är grannländer har de lättare för att lära sig språken snabbt. Japan är dessutom ett land som har varit ekonomisk störst i Asien sen andra världskriget och har blivit både inspiration och ekonomisk hjälp för andra asiatiska länder. Korea vet jag skrev under ett avtal med Japan 1965 där Japan gav Korea ett stort ekonomisk stöd vilket var enormt betydande för hur Korea ser ut idag. Likaså har den japanska kulturen blomstrat i Asien och inspirerat andra länder. Jag tror att med alla dessa faktorer har just språket japanska legat nära Korea vilket har gjort det lättare för dem att lära sig det. :) (Sen lär man sig japanska även som svensk riktigt fort om man går ordentliga intensivkurser).
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: