Hey!Say! JUMP

2011-09-24, 10:33:32 / Kategori: Artist Profile

Hey!Say!JUMP bildades för exakt fyra år sedan och detta firar vi med att ge dem en artistprofil här på bloggen!


★Medlemmar:
Ryosuke Yamada (18 år),
Yuri Chinen (17 år),
Yuto Nakajima (18 år),
Keito Okamoto (18 år),
Daiki Arioka (21 år),
Yuya Takaki (21 år),
Kei Inoo (21 år),
Hikaru Yaotome (20 år),
Kota Yabu (21 år),
(Ryutaro Morimoto 16 år)(avstängd just nu)


★Undergrupper: Hey!Say!7 & Hey!Say!BEST
★Aktiv: 24 september 2007~
★Antal singlar: 8 st
★Antal CD album: 1 st
★Agentur: Johnny's & Associates
★TV program: Yan Yan JUMP


Klicka för större bildHey!Say!JUMP är det pojkband inom Johnny's som har flest medlemmar (10st). För att göra det lite enklare har de delat upp gruppen i två undergrupper Hey!Say!7 och Hey!Say!BEST. De yngre medlemmarna är med i Hey!Say!7 och de äldre medlemmarna är med i Hey!Say!BEST.

Namnet Hey!Say! JUMP kommer ifrån det faktum att alla killar i bandet är födda under Heisei-perioden (som började 8 januari 1989). JUMP står för Johnny's Ultra Music Power och deras första singel tillsammans heter just Ultra Music Power. Jag skriver tillsammans eftersom Hey!Say!7 var en egen temporär grupp några månader innan Hey!Say! JUMP bildades. Deras debut konsert var i Tokyo Dome och därmed blev de det yngsta bandet i historien att uppträda där.Här är två av deras låtar. Den övre videon visar ett av deras liveframträdanden med låten "Arigatou (Sekai no Doko ni Ite mo)" och den undre videon visar deras musikvideo till låten Hitomi no Screen.Här är ett klipp från deras tv-show Yan Yan JUMP. Yan Yan JUMP börjades sändas i april 2011 och sänds nu varje lördag. Showen är en underhållningsshow där de genomför tävlingar och olika sporter och där de även har ett live-segment med sång och dans. Showen är baserad på en gammal show som sändes för över 20-år sedan som hette "Yan Yan Utau Studio".Hey!Say!JUMP drabbades av en stor skandal detta år. En av deras medlemmar (Ryutaro Morimoto) blev tagen på bar gärning när han rökte och detta trycktes upp i pressen. Eftersom att åldern för att röka och dricka alkohol i Japan är 20 så begick han alltså ett brott och han blev avstängd från alla aktiviteter med Hey!Say! JUMP. Om han kommer att komma tillbaka är oklart men tidigare liknande händelser hos Johnny's gör att det ser tveksamt ut.

Här är ytterligare en låt av Hey!Say! JUMP - Your Seed
Glöm inte bort att komma på den kommande födelsedagsveckan!


Lily
BLOGG: http://chibi-lily.blogspot.com 2011-09-24 / 11:00:58

Åh hahahah du hann före mig att skriva om dom idag.hahahkram kram

Ashfield
BLOGG: http://sirashfield.blogg.se/ 2011-09-24 / 11:35:19

sv: Tack detsamma, cool blogg du har :)

Lily
BLOGG: http://chibi-lily.blogspot.com 2011-09-24 / 16:19:08

sv: Ahahah på så vis! Snyggt inlägg blev det i alla fall ^^Ahaha, jag hade tänkt skriva värsta grejen men det blev inte av. Men lite skrev jag i alla fall ^^ Tack så mycket xDkram
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: