JYJ kommer till Europa.

2011-09-05, 11:35:55 / Kategori: J-Pop Nyheter
Precis så! Idag anonnserades det att gruppen JYJ ska ha konserter i Europa!


Första konserten i Europa blir i arenan Palau Sant Jordi i Barcelona, Spanien. Arenan var byggd för OS i Barcelona 1992 och tar idag in ca 24'000 besökare för musikevent. Nästan alla de största artisterna i världen har haft konserten i samma arena. Kul att JYJ lyckas boka in till något så stort även i Europa! Konserten i Barcelona kommer att vara den 29'e Oktober.

Just nu sitter bandet i förhandlingar med arenan Tempodrom i Berlin, Tyskland. Men om allt går som det ska, vilket jag inte ser någon anledning till varför det inte skulle det, så kommer konserten att hållas där den 6'e November.

Efter att bandet släppte sitt globala album The Beginning så blev efterfrågan om att de skulle spela i Europa mycket stor. Bandet fick ta emot flera samtal med hjärtvärmande ord om albumet. Albumet och bandet vann mycket kärlek världens över inte bara för att albumet släpptes helt och hållet på engelska utan släpptes även genom Warner Music vilket är ett välkänt musikbolag för vänsterländska fans.


Bandmedlemmarna själva säger att de är mycket rörda över att få chansen att uppträda framför sina europeiska fans som de ännu inte fått träffa och att de kommer göra sitt bästa för dessa kommande konserter. Källa
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: