KAT-TUN-höst i dramavärlden

2011-09-18, 09:58:54 / Kategori: J-Pop Nyheter

 

Ueda Tatsuya från KAT-TUN har nu rakat av sig sitt hår för sin roll i den nya dramaserien "Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~".  Det kom lite som en chock för alla KAT-TUN fans då Ueda alltid har varit mån om sitt hår och inte har haft det kortklippt på många många år.

 

Dramat, med Ichihara Hayato i huvuroll, börjar sändas i oktober kl 21.00 på torsdagar. Dramat är en thriller där Ichihara tillsammans med kompisar från fängelset (Ueda med flera) bestämmer sig för att rymma de 1000 kilometrarna tillbaka till Tokyo där hans dotter befinner sig.

 

Även Nakamaru är med i ett nytt drama "Last Money ~Price of Love~" som började sändas 13 september. Detta drama handlar om bedrägerier med livsförsäkringar och den mans som ska utreda dessa. Mer information kan ni läsa HÄR.  Här är även ett litet nyhetsklipp ni kan se.

 

 Och den tredje medlemmen av KAT-TUN att vara med i ett drama denna höst är Kamenashi, som vi tidigare har rapporterat om. Han ska vara med i live action versionen av Yokai Ningen Bem som också börjar sändas i oktober.

 

 

» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: