Ninomiya Kazunari (Arashi) nytt ansikte för Pocky.

2011-09-20, 10:17:00 / Kategori: J-Pop Nyheter
Ni alla vet kanske redan om det japanska, chokladklädda kex-godiset Pocky.


Ninomiya Kazunari från Arashi har nu valts som Pockys nya ansikte. De nya reklamklippen med Ninomiya började sändas i tv idag, september den 20'e. Det ska finnas två versioner av denna nya reklam. I den ena ska Ninomiya dansa till MC Hammers "Can't touch this" tillsammans med en hög bakgrundsdansande tjejer och sin Pocky. När han sedan ska sjunga/prata/rappa (vad vi som har hört låten vet att han borde sjunga) "can't touch this" ska det verka som att han har hört fel och han sjunger istället "chanto aundesu" (kan översättas som "det matchar perfekt"). Sedan använder han sin Pocky att röra om i sitt drinkglas. Hur bra nu en Pocky i en drink kan smaka vågar jag inte riktigt gissa på själv...

I den andra reklamvideon ska bakgrundsdansarna ha 12 olika outfits som ska representera 12 olika tillställningar som till exempel "karaoke", "stranden", "nyår"

Lotta
BLOGG: http://olesenstjej.blogg.se/ 2011-09-20 / 12:41:18

Sv: Jaa, det är verkligen jättejobbigt ju!! :( Men som tur är så glömmer man så småningom vad man har drömt :)

totte
BLOGG: http://tottheart.blogg.se/ 2011-09-21 / 19:39:53

vart kan man köpa pocky om man bor i sverige?

Linn
BLOGG: http://imturningjapanese.blogg.se/ 2011-09-21 / 19:59:26

Pocky brukar man kunna köpa i många asiatiska livsmedelsbutiker här i Sverige. Om det finns en asiatisk livsmedlesaffär på din ort kan de mycket möjligt ha pocky :) Det är svårt att säga specifikt vilken affär som har och inte, det beror på vad de väljer att importera.
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: