Quiz! Hexagon II slutar sändas

2011-09-15, 20:16:21 / Kategori: J-Pop Nyheter

Den populära frågesportstävlingen Quiz! Hexagon II kommer att slutas sändas på Fuji TV. Programledaren Shinsuke Shimada har slutat och följden av detta blir att programmet också kommer att sluta sändas.  Den sista sändningen kommer att vara 28 september och då kommer programmet att vara en tvåtimmars special.


Programmet som har varit väldigt populärt startade redan 2005 men då under namnet "Quiz! Hexagon - The Evening is a Quiz Parade!!", under senare halvan av 2005 uppgraderades programmet och har sedan dess gått under namnet "Quiz! Hexagon II".

Quiz! Hexagon II är ett frågesportsprogram där deltagarna blir indelade i tre lag (baserad på ett test de gör innan programmets början) och sedan tävlar dessa tre lag mot varandra. Genom att svara rätt på frågorna får lagen poäng och det lag som har flest poäng i slutet vinner.  Programmet är dock känt för de osmarta svaren kändisarna ger (vilket gör shown väldigt rolig) och de musikaliska grupperna som har blivats av deltagarna har blivit populära de med, "Hexagon famliy" kallas de alla tillsammans.

FUji TV har funderat på att köra en ny version av Quiz! Hexagon II med en ny programledare men en av de senaste programmen hade bara en rating på 10,9 % (år 2008 låg deras rating runt 20%), så vi får se vad de bestämmer sig för.

Här är ett avsnitt av showen om ni är nyfikna. Kvaliten är inte den bästa men det kanske fungerar ändå. :)

Lily
BLOGG: http://chibi-lily.blogspot.com 2011-09-15 / 20:45:34

sv: På panduro ^^ Dom brukar finnas precis innanför dörren.Va kul! Då kommer jag följa dig där! Ja j-pop är fantastisk ^^kram
» NAMN
» E-POST
» URL
Kommentera inlägget här: